Wij zorgen voor de installatie, onderhoud én herstelling van uw ketel

Met de juiste verwarming in uw bedrijf of woning creëert u de ideale werkomstandigheden of een warme thuis. Hollants is een installateur in Antwerpen gespecialiseerd in het plaatsen, onderhouden en herstellen van verwarmingsketels op gas en mazout. Dit zowel voor particulieren als voor kleine en grote bedrijven.

Installeren nieuwe verwarming

Is uw ketel aan vervanging toe? U hebt nog geen centrale verwarming (cv)? Of u zoekt een compleet nieuwe oplossing voor uw nieuwbouw? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden!

Hollants levert en plaats verschillende soorten verwarming:  

 • Centrale verwarming
 • Vloerverwarming
 • Condensatieketel of hoogrendementsketel
 • Radiatoren
 • Warmtepomp
 • Zonneboiler
 • Mazoutketel
 • Gasketel

We zijn thuis in verschillende merken en doen graag een aanbeveling in functie van uw noden en voorkeuren. Denk maar aan Vaillant, Bulex, Remeha, Junkers,…

Nieuwe ketel en verwarming installeren
Onderhoud ketel verwarming

Onderhoud ketel

Het is wettelijk verplicht om uw gasketel tweejaarlijks te onderhouden en uw mazoutketel jaarlijks. Onze techniekers komen graag bij u ter plaatse om het onderhoud van uw cv ketel op gas of mazout uit te voeren. Na elk onderhoud ontvangt u een attest zodat u wettelijk in orde bent.

Een onderhoud houdt het volgende in:

 1. Reiniging en controle van uw cv ketel op gas of mazout
 2. Controle van de schouw  
 3. Keuring en meting van uw ketel
 4. Aflevering onderhoudsattest

Door uw ketel regelmatig te onderhouden zorgt u ervoor dat deze optimaal blijft werken en langer mee gaat. Bovendien heeft een onderhoud van uw ketel ook een positieve invloed op het verbruik. Zo houdt u uw energiefactuur onder controle. 

Herstellen ketel

Werkt uw verwarming niet meer of niet zoals het hoort? Met onze depannagedienst laten we u nooit in de kou staan! Ook ’s avonds en in het weekend komen we langs om een defect te herstellen en de storing zo snel mogelijk op te lossen. Bel onze depannagelijn: 03 366 00 87